4 pers.
2 mørbrader
2 æbler
2 løg
75 g smør
2 tsk. karry
salt
2-3 spsk. mango-chutney
Mørbraderne afpudses, ridses én gang på langs og bankes let ud
De brunes på panden i en del af smørret og deles derefter i mindre stykker på tværs og lægges drysset med salt i et ildfast fad
Æbler og løg skæres i terninger og vendes i resten af smørret på en pande
Karry tilsættes og det hele steges lidt under omrøring
Blandingen fordeles over kødet Mangochutney hakkes let og fordeles over æble-løg blandingen
1 kop vand tilsættes
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i ca. ½ time
Serveres med jasminris
Tip:
I stedet for mørbrader, kan man bruge svinekoteletter – 8 stk. Koteletterne steges i smør på en pande 5-7 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen og lægges i et ovnfast fad. Herefter anvendes samme fremgangsmåde som med mørbraderne.
-
Seneste inlæg
- Amaretti 7. januar 2025
- Greenie – grøn smoothie 15. november 2023
- Saltmandler 15. november 2023
- Couscous med mandler og tørret frugt 15. november 2023
- Friske forårsruller med kylling, mango og peanutdip 15. november 2023
Seneste kommentarer
Arkiv
- januar 2025
- november 2023
- maj 2022
- februar 2022
- oktober 2021
- juni 2021
- oktober 2020
- august 2020
- juli 2020
- oktober 2019
- juni 2019
- maj 2019
- marts 2019
- september 2018
- juni 2018
- marts 2018
- februar 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juli 2017
- maj 2017
- april 2017
- marts 2017
- januar 2017
- december 2016
- juni 2016
- maj 2016
- april 2016
- marts 2016
- februar 2016
- januar 2016
- december 2015
- november 2015
- juli 2015
- august 2014
katagorier
- Aarstiderne
- Asiatisk
- Brød
- Desserter
- Dressing
- Drik
- Fisk og skaldyr
- Gratin og pate
- Grøntsager
- Gryderetter
- Indisk
- Italiensk
- Kage
- Kød
- Kryddersalt og krydderi
- Marokko
- Mellemøsten
- Morgenmad
- Nudler
- Pålæg og sandwichfyld
- Pasta
- Salater
- Småkager
- Småretter
- Snack
- Sødt
- Suppe
- Syltning
- Tærter
- Thai
- Tilbehør
- Tyrkiet
- Vegetar retter
Meta