8-10 pers.
2 ds. Tunfisk naturel a ca. 200 g
200 g blødt smør
1 dl creme fraiche 18%
1-2 tsk. citronsaft
½ tsk. groft salt friskkværnet peber
Tilbehør:
Brøndkarse
Ristet brød eller flute
Hæld olien fra tunfisken
Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel
Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier
Rør det hele sammen og smag moussen til
Fyld moussen i en postejform eller skål
Stil den tildækket i køleskabet mindst ½ dag
Pynt med brøndkarse før serveringen
Tip:
Man kan også anrette moussen portionsvis med salatblade, brøndkarse og citronbåde.
Moussen kan kommes i små portionsforme før det stilles i køleskabet og ved serveringen vendes moussen ud på tallerknerne
-
Seneste inlæg
- Amaretti 7. januar 2025
- Greenie – grøn smoothie 15. november 2023
- Saltmandler 15. november 2023
- Couscous med mandler og tørret frugt 15. november 2023
- Friske forårsruller med kylling, mango og peanutdip 15. november 2023
Seneste kommentarer
Arkiv
- januar 2025
- november 2023
- maj 2022
- februar 2022
- oktober 2021
- juni 2021
- oktober 2020
- august 2020
- juli 2020
- oktober 2019
- juni 2019
- maj 2019
- marts 2019
- september 2018
- juni 2018
- marts 2018
- februar 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juli 2017
- maj 2017
- april 2017
- marts 2017
- januar 2017
- december 2016
- juni 2016
- maj 2016
- april 2016
- marts 2016
- februar 2016
- januar 2016
- december 2015
- november 2015
- juli 2015
- august 2014
katagorier
- Aarstiderne
- Asiatisk
- Brød
- Desserter
- Dressing
- Drik
- Fisk og skaldyr
- Gratin og pate
- Grøntsager
- Gryderetter
- Indisk
- Italiensk
- Kage
- Kød
- Kryddersalt og krydderi
- Marokko
- Mellemøsten
- Morgenmad
- Nudler
- Pålæg og sandwichfyld
- Pasta
- Salater
- Småkager
- Småretter
- Snack
- Sødt
- Suppe
- Syltning
- Tærter
- Thai
- Tilbehør
- Tyrkiet
- Vegetar retter
Meta