300-400 g blandede salater (f.eks iceberg, raddicio og frisée)
100 g emmentaler
Salsa verde:
6 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
1 håndfuld persilleblade
1 stor håndfuld basilikumblade
2 spsk. kapers
2 fed hvidløg
salt og peber
Salaterne brækkes i passende stykker, skylles i en skål i flere hold vand.
Afdryppes og tørres i et viskestykke.
Emmentaleren skæres i tynde skiver evt. med en osteskærer, og herefter i rektangler
Hvidløget presses og blandes med ingredienserne til dressingen, der blendes og smages til – pas på med saltet, da kapers er meget salte
Osten og salsaen blandes – trækker gerne, hvis der er tid
Osten blandes med salaterne.
-
Seneste inlæg
- Amaretti 7. januar 2025
- Greenie – grøn smoothie 15. november 2023
- Saltmandler 15. november 2023
- Couscous med mandler og tørret frugt 15. november 2023
- Friske forårsruller med kylling, mango og peanutdip 15. november 2023
Seneste kommentarer
Arkiv
- januar 2025
- november 2023
- maj 2022
- februar 2022
- oktober 2021
- juni 2021
- oktober 2020
- august 2020
- juli 2020
- oktober 2019
- juni 2019
- maj 2019
- marts 2019
- september 2018
- juni 2018
- marts 2018
- februar 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juli 2017
- maj 2017
- april 2017
- marts 2017
- januar 2017
- december 2016
- juni 2016
- maj 2016
- april 2016
- marts 2016
- februar 2016
- januar 2016
- december 2015
- november 2015
- juli 2015
- august 2014
katagorier
- Aarstiderne
- Asiatisk
- Brød
- Desserter
- Dressing
- Drik
- Fisk og skaldyr
- Gratin og pate
- Grøntsager
- Gryderetter
- Indisk
- Italiensk
- Kage
- Kød
- Kryddersalt og krydderi
- Marokko
- Mellemøsten
- Morgenmad
- Nudler
- Pålæg og sandwichfyld
- Pasta
- Salater
- Småkager
- Småretter
- Snack
- Sødt
- Suppe
- Syltning
- Tærter
- Thai
- Tilbehør
- Tyrkiet
- Vegetar retter
Meta