1 stort krus hakket løg
2 fed hvidløg
1 stort krus jordnøddesmør
1 tsk. honning
1/4 tsk. caennepeber
saften af 1 citron
1-2 tsk. peberrodscreme
1 lauerbærblad
1 tsk. cidereddike
3 store krus vand
½-1 tsk. salt
Svits smør, løg, hvidløg, lauerbærblad, peberrod ca. 1 min
Tilsæt vand og rør godt rundt
Kom resten i og rør
Koges i 30 min
Serveres sammen med jasminris samt et udvalg af frugt og grønt (ikke kogt):
banan – skiver
æbler – skrællet og i både
gulerødder – i tynde skiver
bladseleri – i tynde skiver
nødder
rosiner
kokosmel
bønnespire
sukkerærter
og ……
-
Seneste inlæg
- Amaretti 7. januar 2025
- Greenie – grøn smoothie 15. november 2023
- Saltmandler 15. november 2023
- Couscous med mandler og tørret frugt 15. november 2023
- Friske forårsruller med kylling, mango og peanutdip 15. november 2023
Seneste kommentarer
Arkiv
- januar 2025
- november 2023
- maj 2022
- februar 2022
- oktober 2021
- juni 2021
- oktober 2020
- august 2020
- juli 2020
- oktober 2019
- juni 2019
- maj 2019
- marts 2019
- september 2018
- juni 2018
- marts 2018
- februar 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juli 2017
- maj 2017
- april 2017
- marts 2017
- januar 2017
- december 2016
- juni 2016
- maj 2016
- april 2016
- marts 2016
- februar 2016
- januar 2016
- december 2015
- november 2015
- juli 2015
- august 2014
katagorier
- Aarstiderne
- Asiatisk
- Brød
- Desserter
- Dressing
- Drik
- Fisk og skaldyr
- Gratin og pate
- Grøntsager
- Gryderetter
- Indisk
- Italiensk
- Kage
- Kød
- Kryddersalt og krydderi
- Marokko
- Mellemøsten
- Morgenmad
- Nudler
- Pålæg og sandwichfyld
- Pasta
- Salater
- Småkager
- Småretter
- Snack
- Sødt
- Suppe
- Syltning
- Tærter
- Thai
- Tilbehør
- Tyrkiet
- Vegetar retter
Meta