4 pers.
1 dl løse ris
1½ dl vand
½ tsk. groft salt
250 g hakket svinekød
250 g hakket lammekød
1 æg
1 dl . salt
friskkværnet peber
Fyld:
2 spsk. friskhakket persille
½-1 fed knust hvidløg
1 lille hakket zittauløg
100 g feta
20 g smør
Kom risen i kogende vand med salt og kog risen efter anvisningen på posen
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars
Tilsæt de kogte let afkølede ris
Bland persille, hvidløg og løg sammen, og smuldr osten heri
Smør et ovnfast fad og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød – begynd og slut med fars
Fordel smørklatter over farsbrødet og bag det ved 200 grader midt i ovnen i ca. 60 min
Farsbrødet serveres sammen med taziki og nye kartofler eller ovnbagt katoffelbåde
Tip:
I stedet for lammekød, kan anvendes oskekød.
-
Seneste inlæg
- Amaretti 7. januar 2025
- Greenie – grøn smoothie 15. november 2023
- Saltmandler 15. november 2023
- Couscous med mandler og tørret frugt 15. november 2023
- Friske forårsruller med kylling, mango og peanutdip 15. november 2023
Seneste kommentarer
Arkiv
- januar 2025
- november 2023
- maj 2022
- februar 2022
- oktober 2021
- juni 2021
- oktober 2020
- august 2020
- juli 2020
- oktober 2019
- juni 2019
- maj 2019
- marts 2019
- september 2018
- juni 2018
- marts 2018
- februar 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juli 2017
- maj 2017
- april 2017
- marts 2017
- januar 2017
- december 2016
- juni 2016
- maj 2016
- april 2016
- marts 2016
- februar 2016
- januar 2016
- december 2015
- november 2015
- juli 2015
- august 2014
katagorier
- Aarstiderne
- Asiatisk
- Brød
- Desserter
- Dressing
- Drik
- Fisk og skaldyr
- Gratin og pate
- Grøntsager
- Gryderetter
- Indisk
- Italiensk
- Kage
- Kød
- Kryddersalt og krydderi
- Marokko
- Mellemøsten
- Morgenmad
- Nudler
- Pålæg og sandwichfyld
- Pasta
- Salater
- Småkager
- Småretter
- Snack
- Sødt
- Suppe
- Syltning
- Tærter
- Thai
- Tilbehør
- Tyrkiet
- Vegetar retter
Meta