2 personer
½-1 pakke tortillas (hvede)
½ spidskål – snittet fint
1 avocado -i tern
½-1 jalapeño-chili -i tynde skiver
1 grapefrugt – fileteret
1 bundt koriander – hakket groft
1 rødløg – i slanke både
1 pakke store rejer (160 g varmvandsrejer)
½-1 brev buena vista-krydderiblanding
1 bæger græsk-inspireret yoghurt (1 dl)
Eddike
Olie
Salt og peber
rørsukker
Skyl og klargør grøntsager, grapefrugt, koriander og jalapeño som angivet i ingredienslisten.
Anret spidskål, avocado, jalapeño, grapefrugt og koriander på et stort fad.
Kog ½ dl vand, ½ dl sukker og ½ dl eddike op i en kasserolle, til sukkeret er opløst. Kom rødløget i, og lad det simre i 2-3 min. Tag kasserollen af varmen, og lad løget trække i lagen indtil spisetid.
Varm en pande godt op, tilsæt olie, og steg rejerne i 1-2 min. ved høj varme. Smag til med buena vista-krydderi, salt og peber, og tag rejerne af panden.
Varm tortillas op på en tør pande
Fyld lune tortillas med kål, avocado, grape, stegte rejer, jalapeño, koriander, lynsyltede rødløg og yoghurt.