En let og rigtig god ret fra Aarstiderne
2 pers.
150 g oksekøs i meget tynde strimler – en lidt flad bøf er optimal at skær i tynde skiver
1 stort rødløg – i smalle både
1 broccoli – i mundrette stykker og stokken i tern
2-3 spsk huinsauce
1 lime – i både
Salt og peber
Jasmin ris – 1½ dl ris og 2½ dl vand og salt
Sæt ris over.
Skær kødet ud i meget tynde strimler/skiver og steg det i høj varme i lidt olie i 5-6 min S, krydder med salt og peber og tag det af panden/wokken
Kom lidt mere olie på panden/wokken og steg broccolien i et minuts tid. Tilsæt løget og steg yderligere i 3-4 min – tilsæt evt en smule vand
Kom hoisinsaucen i og kog op.
Kom kødet tilbage på panden med grøntsagerne og varm det hele kort igennem. Smag til med salt
Anret ris i dybe tallerkner eller skåle. Top med lynstegt kød og grøntsager. Server med limebåde til at presse over.