4 personer
1 løg (i fine tern)
1 friskt hvidløg (skåret tyndt)
2 søde kartofler (skrællet og i tern)
1 bundt flade bønner 150 g – enderne nippet – bønnerne skåret i mindre stykker (de store flade bønner)
2 pakke frisk gnocchetti (800 g)
2 nektariner (i slanke både)
50 g parmesan
olivenolie
havsalt
sort peber
Har du køkkenet fyldt med friske krydderurter, er det oplagt at komme dem på panden sammen med gnocchettierne.
Skyl og klargør grøntsagerne og nektarinerne som angivet i ingredienslisten.
Varm en pande op, tilsæt olie, og steg løg og hvidløg i 3-4 min., til det er klart i farven.
Tilsæt kartoffeltern og flade bønner til panden, og steg videre, til grøntsagerne er gyldne og møre, 6-7 min. Krydr med havsalt og sort peber.
Varm imens en anden pande op, tilsæt olie, og steg gnocchettierne i 6-7 min., til de er gyldne og sprøde.
Servering Anret gnocchettierne i dybe tallerkener, og top med søde kartofler, bønner og løg.
Top retten med nektarinbåde og revet parmesan.