250 g hvedemel
250 g rørsukker
1 tsk. bagepulver
2 æg
100 g smuttede mandler (hele mandler)
50 g pistacienøddekerner ( de saltede, der bruges til snacks)
1 citron – den revne skal af citronen
Bland mel, sukker og bagepulver
Tilsæt æg, mandler og pistacienødder og revet skal af en citron.
Dejen blandes godt sammen (dejen er ret hård og smuldret) og formes til 4 stænger på ca. 20 cm der lægges på bagepladen og trykkes flade (5-6 cm bredde).
Bages ved 180 grader i 20 min.
Pladen tages ud til lidt afkøling før stængerne skæres ud i passende tykke skiver på skrå.
Skiver lægges nu med en snitflade opad og bages ved 150 grader i 20 min.
Efter afkøling lægges de i en tætsluttende dåse.
Biscottierne skal være sprøde og hårde. Det er vigtigt at overholde bagetid og grader, da de ellers kan blive for mørke og hårde.